Whatsapp İletişim

Gri Şeker Hamuru

09-07-2021 17:58
Gri Şeker Hamuru

Gri Şeker Hamuru

Gri şeker hamuru kullanarak kendinize özgü şık tasarımlar ortaya çıkarıp, eşsiz sunumlar hazırlayabilirsiniz. Doğum günü, yılbaşı, nişan vb. birçok özel gününüz için yaptığınız hazırlıklarda günü anlamını sunumlarınıza yansıtabilirsiniz. İçinizdeki duyguları dışa çıkararak bir görsel şölen hazırlayabilirsiniz. Kendinize tam bir pasta ustası havası vererek, herkesi kendinize hayran bırakacak enfes lezzetler yaratabilir ve uzun süre akıllarda kalıcı görünüme kavuşabilirsiniz.

Gri Şeker Hamurunda Olması Gerekenler

Gri şeker hamuru ile yapacağınız tüm işlemlerin kolay olması ve gönül rahatlığı içinde tüketilmesi gerekmektedir. Bu nedenle sunmuş olduğumuz hamurlarımız aklınızdaki tüm soruları ortadan kaldırmakta, huzur içinde kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Hamurlarımızdaki özellikler;

·         Her türlü işlem ve karışım yapılarak sizlere sunulmaktadır. Ambalajından çıktığı zaman küçük birkaç işlem ile kullanıma hazır hale gelmektedir.

·         Sağlık Bakanlığının kontrolleri altında üretilerek sağlığa zararlı maddeler bulunmamaktadır.

·         Şeker hamuru içinde farklı renklere yer verilmesi adına jel boyası kullanılmasına uygundur.

·         Kullanımdan sonra hava almayacak şekilde paketlenip muhafaza edilmesi durumunda uzun süre ilk günkü kıvamı ve rengi ile kullanılmaktadır.

Sunmuş olduğumuz gri şeker hamurları ile istediğiniz tasarımları hazırlarken ve tüketirken hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Hamurlarımız sizlere güvencemiz altında sunularak tüm sorumluluk tarafımızca karşılanmaktadır.

Şeker Hamurunda Yapılacaklar

Gri şeker hamuru ile ister pasta süsleme ve kaplama ister yeni şekil ve figürler ortaya çıkarabilirsiniz. Ambalajından çıkan hamurlar şu şekillendiriciler ile istediğiniz tasarımlara dönüşmektedir;

·         Hamur üzerinde işleme yapılacak cımbızlar,

·         Şekil oluşturmak için kalemler,

·         Yapışmaz merdaneler,

·         Hamur pompalar ve çeşitli figür başlıkları,

·         Silikon kalıplar ve kesici özelliği ile basma kopatlar,

·         Hamur ruletleri ve kesme bıçakları,

·         Şekil verici enjektör ile başlıkları,

·         Baskı çubukları, yüz modelleme setleri ve kanepe kürdanları,

Gir şeker hamuru aparatlar yardımı ile sunumlarda bir çığır açmanıza yardımcı olacaktır. Dilediğiniz zaman bizleri ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında merak ettiğiniz bütün bilgilere eksiksiz ulaşabilirsiniz. Kendinizi anlatan özgün tasarımlar ortaya çıkararak, yapacağınız işlemlerin hepsini daha kolay ve eğlenceli bir hale getireceksiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.